contact

Papieren Vliegtuig is de eenmanszaak van Marion Steur (KvK 30225157, btw-nummer NL001616410B55).

Marion Steur is aangesloten bij Kunstlab Doesburg en Kunstcollectief Gelderse Poort. Behalve voor vrij werk kun je bij haar terecht voor gedichten op maat en workshops. Creatieve invallessen en themadagen voor het basisonderwijs zijn te boeken via Sparkle Support.

Wil je contact opnemen? Dat kan per e-mail via marion@papierenvliegtuig.eu en telefonisch of met een sms-, whatsapp- of telegrambericht via +31 6 273 10 275.

Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan op de nieuwsbrief  van Papieren Vliegtuig. Die verschijnt onregelmatig, maar niet vaker dan een keer per maand.

Privacyverklaring

Geen cookies voor Papieren Vliegtuig! Voor mijn nieuwsbrief over taalkunst is alleen je e-mailadres nodig en afmelden kan op ieder moment via de link onder aan de nieuwsbrief. Als je op deze website een reactieformulier invult, dan gebruik ik je informatie voor het product waarop je hebt gereageerd en krijg je automatisch ook mijn nieuwsbrief (tenzij je al op de verzendlijst staat of je al eerder had afgemeld).

Verder gebeurt er helemaal niets met je informatie. Als je om wat voor reden dan ook geen formulier wilt invullen, kun je gewoon bellen naar +31 6 273 10 275 of mailen naar marion@papierenvliegtuig.eu.